Kaizen Management Systeem

Het KMS omvat alle aspecten die bijdragen tot verbeterde bedrijfsresultaten. Factoren zoals kwaliteit, kosten, logistiek, motivatie, veiligheid, technologie en milieu komen aan bod in een model dat de ganse supply chain keten omvat.

Gebaseerd op het befaamde Toyota Productie Systeem, laat het toe om een "huis" voor uw bedrijf te bouwen, aangepast aan uw noden. Dit maakt de introductie van Lean concepten makkelijker en consistenter.

 

 

 

 

 Kaizen Institute beschikt over een aantal systemen en tools. Dit zijn methodes en verbeteringsprocessen die gebruikt kunnen worden om de "missie" te implementeren en de strategische visie te bereiken.

 

 

 

 

Total Flow Management (TFM) richt zich op de verbetering van de productstromen en omvat alle relevante toepassingen van Lean Productie en Lean Logistics. De doelstellingen zijn de Customer Service te verbeteren, de productiviteit te verhogen en de voorraden te verlagen.

 

Total Productive Maintenance (TPM) verbetert de efficiĆ«ntie van machines en andere assets. Alle aspecten van Lean Maintenance Management komen aan bod. Doelstellingen zijn verbetering van OEE, MTBF, MTTR en betrokkenheid van arbeiders bij het onderhoud van hun machines.

 

Total Quality Management (TQM) introduceert kwaliteitsverbeteringen met als doel : Zero Defects

 

Total Service Management(TSM) focust op het verbeteren van administratieve processen, zowel binnen de ondersteunende kantoren van productiebedrijven als bij dienstverlenende bedrijven zoals banken en verzekeringsmaatschappijen.

 

 

 

 

                                                     Werkwijze - Workshops - KMS - Praktijk

Contactgegevens

KAIZEN Institute Belgium

Rue de Basse Biez 69
1390 Grez-Doiceau
Belgiƫ / Belgique

Email: be@kaizen.com