KAIZEN Institute

Het KAIZEN Institute is een globale organisatie, die bedrijven van alle groottes en segmenten ondersteunt, evenals overheden.

Onze activiteiten omvatten niet enkel Consulting, maar ook Coaching, Training, Benchmarking en Qualificatie.

Als resultaten kan u bijvoorbeeld verwachten:

 

 • Verlaagde cyclustijden
 • Verlaagde voorraden
 • Hogere inventory turnover
 • Verlaagde productiekosten
 • Optimale kwaliteit
 • Beter gebruik van kennis en kunde van werknemers
 • Verhoogde flexibiliteit
 • Verhoogde productiviteit
 • Introductie 5S
 • Lean in kantooromgeving
 • Korte termijn Return on investment (ROI)

Ons gemeenschappelijk doel

Als klant leert u hoe u korte en lange termijn flexibiliteit, capaciteit en efficiëntie met een minimum aan investeringen kan verbeteren. Wij helpen u namelijk om te bepalen hoe uw bestaande infrastructuur optimaal te gebruiken en waar te investeren, maar enkel waar en wanneer het nodig is.

We maken van u Change Management experten - competent in het succesvol lanceren en invoeren van verbeteringsprocessen die continu deel uitmaken van uw dagelijkse activiteiten. We begeleiden u om een world class organisatie te worden.

U staat er niet alleen voor!

Van conceptie tot lancering van verbeteringsprojecten supporteren we uw bedrijf volledig – met creativiteit, practisch en pragmatisch. Onze maatregelen zijn erop gericht om kosten te verminderen en structuren te verbeteren.

De focus van onze begeleiding ligt op "hoe uzelf te helpen". Door overdracht van kennis brengen we bedrijven naar het niveau dat ze autonoom verbeteringsprojecten kunnen implementeren.

Werknemers worden opgeleid in het gebruik van technieken die hun toelaten om verbeteringen in hun eigen job in te voeren, zodat ze zelf beter hun eigen toekomst kunnen bepalen. 

We supporteren u bij het invoeren van die veranderingen in uw processen, die noodzakelijk zijn voor het bereiken van uw doelen. Dit resulteer uiteraard in een maximale ROI.

Motivatie van uw mensen, dat is onze focus.

We supporteren uw managers zowel bij de introductie van processen om kosten te verminderenfor reducing costs als bij de implementatie van verbeteringsprojecten.

We zijn uitemate succesvol in het bereiken van een hoog niveau van acceptatie bij uw werknemers. We maken de voordelen en de belangrijkheid van verandering duidelijk, zelfs bij een sterke interne weerstand tegen veranderingen.

We inspireren individuen, teams en ganse afdelingen. We motiveren hen om meer te bereiken dan eerst mogelijk werd geacht. De verhoging van hun zelfvertouwen ondersteunt de efficiënte implementatie van verbeteringen. Geregeld verhogen Kaizen maatregelen het acceptatieniveau van bedrijfsbeslissingen  substantieel en blijvend.

Consultants van het KAIZEN Institute

De kennis van onze consultants is gebaseerd op practische ervaring en voortdurende training in vooruitstrevenende, internationale "best practice" methodologiën. Hun sterkte komt van hun vermogen om de actuele situatie in haar geheel waar te nemen en deze situatie en objectieven dan te communiceren in de taal van uw werknemers.

Elke consultant kan een visie creëren, essentieel voor het verbeteren van de organisatie, en een passende strategie ontwikkelen om die te bereiken. Vertrekkende van objectieven, die samen met de bedrijfsleiding en werknemers gegenereerd worden, ontwikkelen onze consultants maatregelen die in de dagdagelijkse processen geïntegreerd worden om zo het continue verbeteren te versnellen.

De focus van onze werknemers ligt op de verbeterde performantie van uw werknemers!

Product versus MUDA 

De consultants van het KAIZEN Institute begrijpen de financiële druk en condities van een bedrijfsomgeving. We onderkennen de conflicten en uitdagingen die bedrijfsleiders en managers elke dag het hoofd moeten bieden. Het is namelijk soms nodig om snel resultaten te halen in een area waar lange termijn groei beter zou zijn.


De consultants van het KAIZEN Institute helpen u

 • uw profitabiliteit en cash flow te verbeteren,
 • uw kwaliteit voor interne en externe klanten op een hoger niveau te brengen
 • uw leverbetrouwbaarheid te verhogen

Contactgegevens

KAIZEN Institute Belgium

Rue de Basse Biez 69
1390 Grez-Doiceau
België / Belgique

Email: be@kaizen.com